Denizcilik Tarihi Üzerine Bilimsel Makale Yarışması

Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce; yarışma neticesinde ilk üçe giren çalışmaların ödüllendirileceği “Denizcilik Tarihi Üzerine Bilimsel Makale Yarışması” düzenlenmektedir.

Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nce, Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile 2019 yılının “Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı” olarak ilan edilmesi sonrasında yapılacak etkinlikler kapsamında; Prof. Dr. Fuat Sezgin’in denizcilik tarihimize yapmış olduğu katkıların ortaya çıkarılması konusunu da kapsayan denizcilik tarihimizin araştırılmasına yönelik konularda “Denizcilik Tarihi Üzerine Bilimsel Makale Yarışması” düzenlenmektedir.

Türk Denizcilik Tarihi mirasımızı araştırmak ve gelecek nesillere aktararak denizciliğimize sahip çıkmak, denizcilik tarihi alanında çalışacak akademisyenlerin çalışmalarını desteklemek ve teşvik ederek ödüllendirmek amacıyla düzenlenen makale yarışmasına 15 Kasım 2019 tarihine kadar makale gönderilebilecektir.

Yarışmanınn Afişine ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Başvuru Formuna ve yarışma hakkında detaylara ve ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.