KYK Burs Duyurusu

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nce 5102 Sayılı Kanun gereği verilecek burs için, 2018-2019 Öğretim Yılında Üniversitemiz öğrencilerine tahsis edilen burs kontenjanından Enstitümüz için 1 (bir) burs kontenjanı ayrılmıştır.

15-17 Ekim 2018 tarihleri arasında ekteki formu doldurarak Enstitümüze başvurmanız gerekmektedir.

Burs başvuruları değerlendirilmek üzere burs talebinde bulunan öğrencilerin Burs Kredi Yönetmeliğinin  9.maddesindeki Burs  verilmeyecek  Öğrenciler ile  ilgili  hususlara  dikkat edilerek ekte gönderilen formu eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir. Formda eksik ya da hatalı bilgi olması durumunda başvuru sistemine girişi yapılamamaktadır.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
BURS BAŞVURULARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

• KYK’dan öğrenim kredisi veya burs almış/almakta olan,
  • 5102 sayılı Kanunun 2.maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşların burs almakta olan,