QuestionPro başvurusu

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'ndan bildirildiğine göre veri toplama konusunda önemli bir yardımcı araç olan QuestionPro kullanımı ve Üniversitemizin programı kullanmaya devam edebilmesi için öğrenci ve personelimizin bu fırsattan yararlanma başvurusu yapması beklenmektedir:

"2017 yılı itibariyle 3 yıllık ücretsiz erişime açılan QuestionPro Online Anket Programının bu ay itibariyle ücretsiz üniversite sponsorluk programı durdurulmuştur. Yayıncı kurum, sponsorluk politikasında değişikliğe gittiklerini ve en az 100 kullanıcının yer aldığı bir listenin kendilerine ulaştırılması sonucunda liste dahilinde kullanıcı hesapları oluşturulduktan sonra bir yıl daha ücretsiz üniversite sponsorluğunun devam edebileceğini bildirmiştir.

Bu doğrultuda QuestionPro kullanıcı hesabı oluşturmayı kabul eden kullanıcılarımızın aşağıdaki formu doldurması yeterlidir: https://goo.gl/forms/sFkiBGMNSFK3bcK42 "

Programı tanıtması amacıyla hazırladığımız örnek soru formu için tıklayınız...