Çalışma İlişkileri ve İnsan Kaynakları Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Bahar Yarıyılı Başvuruları

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında da YÖK Oluru alınarak İkinci Dönem Çalışma İlişkileri ve İnsan Kaynakları Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına başvurular başlamıştır. Yeni dönemde 50 öğrenci alınacaktır.

Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans programları, derslerin internet üzerinden online olarak yürütüldüğü yüksek lisans türlerinden biridir. Söz konusu programlar, insanların evlerinde ve ofislerinde bilgisayar karşısında yüksek lisans eğitimi almalarına olanak sağlamaktadır. Yoğun iş temposu olan çalışanlar ve yaşadıkları şehirde istedikleri programı bulamayanlar açısından alternatif bir çözüm üretmektedir.

ÇOMÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü 24 yıllık birikimiyle, ülkemizde nitelikli uzman yetiştirilmesi için program sayılarını artırmaya devam ediyor. Bilgi toplumunun gereği olarak artık her alanda sertifikaların önemi artmaktadır. Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans programları; tezsiz yüksek lisans olarak yapılmaktadır. Tezsiz yüksek lisans programları, akademisyen olmayı amaçlamayan, akademik kariyer dışında iş hayatında avantaj elde etmek isteyen kişilerce seçilen yüksek lisans eğitimidir. Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans programları; öğrenciye mesleki konuda bilgi kazandırmak ve mevcut bilginin uygulamada nasıl kullanacağını öğretmektedir. Katılımcılar teoriyle pratiği bütünleştirme olanaklarına kavuşurken bilgi ve becerilerini güncelleme fırsatı yakalamaktadırlar.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü’nde 2018-2019 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı’ndan bu yana Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Anabilim Dalı'nda  Çalışma İlişkileri ve İnsan Kaynakları Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı’na öğrenci kabul etmektedir.

Çalışma İlişkileri ve İnsan Kaynakları Yönetimi Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Programı kontenjan ve başvuru koşulları için tıklayınız.