Sosyal Bilimler Enstitüsü DergiPark Eğitim Semineri'ne katıldı

Enstitümüz Araştırma Görevlisi Ulvi Cenap TOPÇU ve personeli Bilgisayar İşletmeni Eray ÇALIŞIR, 20 Nisan 2018 günü Trakya Üniversitesi'nde düzenlenen DergiPark Eğitim Semineri'ne katıldılar.

TÜBİTAK ULAKBİM tarafından 20 Nisan 2018 tarihinde Edirne'de Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen DergiPark Eğitim Semineri'ne Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi adına katılan Enstitümüz Araştırma Görevlisi Ulvi Cenap TOPÇU ve personeli Bilgisayar İşletmeni Eray ÇALIŞIR, akademik yayıncılık alanında DergiPark'ın etkin kullanımı ve dergimizin geliştirilmesi konusunda bilgiler aldılar. Toplantıda DergiPark altyapısının makale takip ve başvuru süreçlerinde kullanılması ve DOI numarası alınması gibi hususlar ön plana çıktı. Personelimiz katılım belgelerini alarak, USBdergi'nin basılı ilk dört nüshasını Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem UZUN ve diğer katılımcılarla paylaştılar.